Зареждане

Стоян Копривленски загуби от Tyjani Beztati на GLORY 62

Стоян Копривленски загуби от Tyjani Beztati на GLORY 62
Публикувано на: Декември 8, 2018 в 20:32 ч
Стоян Копривленски се изправи срещу Tyjani Beztati на събитието GLORY 62, което се провежда в Ротердам. Битката между двамата беше от голямо значение за лека категория на GLORY, защото двамата са 2-ри и 3-ти в ранглистата. Двамата вече имаха една битка зад гърба ти от миналия декември, когато Стоян успя да победи с решение.


Сега обаче беше различно, защото мароканеца беше подобрил значително играта си. Битката между двамата беше равностойна, но Beztati имаше леко предимство във всичките 3 рунда. Той вкарваше по-добрите удари и комбинации, а Копривленски също имаше своите моменти, но не успя да се възползва максимално от тях. Още в първия рунд двамата започнаха да влизат в здрави размени и се виждаше предимството на Beztati, който беше доста агресивен.


 Във втория рунд двамата продължаваха да влизат в размени и след клинч Стоян свали гарда за малко, а Tyjani без да го чака веднага му вкара удари. След края на първите два рунда мароканеца водеше по точки и Стоян опита да натисне, но Beztati изигра доста хитро срещата и не поемаше излишни рискове, като често гледаше към часовника. След края на 3-те рудна съдиите отсъдиха единодушна победа за Tyjani Beztati с 30-27. С тази победа Beztati навлиза в серия от 2 поредни и се приближава до титлата, а Копривленски записва втора загуба за тази година и вече е с рекорд 3-3 в GLORY.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес