Зареждане

Стоян Копривленски претърпя поражение по точки в GLORY 45

Стоян Копривленски претърпя поражение по точки в GLORY 45
Публикувано на: Септември 30, 2017 в 21:29 ч

Българският боец Стоян Копривленски се би геройски, но отстъпи по точки на Kevin Hessling в престижното кикбокс състезание GLORY 45.

Първият рунд започна с доста интензивни размени, като и двамата бойци раздадоха доста силни удари и комбинации без да спират до края. Hessling се фокусира върху удари в тялото, докато Стоян се целеше повече в главата на своя опонент.

Вторият рунд показа, че срещу Стоян се е изправил сериозен противник, който издържа на бързите обороти наложени от българина, който обаче не можа да поддържа темпото. Heslling нанесе няколко добри комбинации, но без особена сила.

В третия рунд Hesslin пресира и не позволи на Стоян да си отдъхне и да намери място, за да възобнови ритъма си. Макар и към края българинът да започна да прави добра игра с ударите с крака, тя не бе достатъчна да убеди съдиите, че той е по-добрият тази вечер.

Достойно представяне на Копривленски в GLORY 45 и макар битката да не завърши в наша полза, българинът стана любимец на феновете, които бяха дошли да гледат атрактивна и динамична игра.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес