Зареждане

Стоян Копривленски излиза в GLORY 59 със заредени оръжия!

Стоян Копривленски излиза в GLORY 59 със заредени оръжия!
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 08:36 ч
Източник: Канал3
Стоян Копривленски продължава участието си на най-високото ниво на кикбокса в световен мащаб. 24 годишният ни боец от Бургас се готви усилено в Холандия за предстоящото си участие в галавечерта на 29-ти септември в Амстердам.  

Галавечерта по кикбокс GLORY 59 ще се проведе в „Амстердам Арена” тази събота. Стадионът е с 52 000 хиляди зрителски места, като на него футболният Аякс играе домакинските си мачове. Стоян Копривленски с прякор „Снайпера” ще се качи на ринга срещу 22-годишния Анил Кабри от Турция в категория до 70 килограма в мач от три рунда по три минути.

Кикбоксьорът ни се подготвя от два месеца в Холандия в залата на „Mike's Gym” и с треньорски екип на престижната школа по бойни изкуства. Тренира двуразово, като основни спаринг партньори са му Муртел Гронхарт и Крисчън Бая. И двамата ще се бият на галавечерта в Амстердам заедно с Копривленски.

До момента боецът ни има 5 изиграни срещи в „Глори”, от които 3 са победи и 2 загуби.

В момента Стоян Копривленски е 5–и в ранглистата на GLORY в категория до 70 килограма. Миналата  година българинът бе отличен с приза за най–бърз нокаут в цялата надпревара.

"Снайперът" пусна кратко видео, в което се вижда, че е в страхотна форма и готов за "стрелба".
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес