Зареждане

Шумен изпраща бойци и на Балканското по кик бокс

Шумен изпраща бойци и на Балканското по кик бокс
Публикувано на: Септември 18, 2017 в 15:47 ч
Източник: dariknews.bg
Шумен ще има представители и на Балканското първенство по кикбокс. То ще се проведе от 22 до 24 септември в Черна Гора. Проявата е в стиловете лоу кик и киклайт контакт за юноши и девойки старша възраст, мъже и жени, съобщава .

Определена бе гарнитурата за участие на събитието на БККБМТ и сред тях има представители на СК " Шуменска крепост ", съобщиха от клуба чрез dariknews.bg.

Това са Полина Галинова и Иван Иванов, като двамата ще се бият в стил лоу кик. Поли при девойки старша възраст до 60 кг., а Ванката при мъже в тегло до 86 кг.

Иван Иванов е настоящият шампион на България в този стил и категория . Той изкара двуседмичен подготвителен лагер в края на юли на Белмекен с останалите национали. В началото на август Ванко трябваше да играе профи двубой на Maxfight 40 срещу Сабри Атай, но двете страни не стигнаха до съгласие за категорията на срещата и мача пропадна. Турнира в Черна гора се явява за него генерална репетиция за предстоящото Световно първенство по кикбокс в Унгария през ноември .

Полина Галинова се завърна със сребро от участието си на Европейското първенство по кикбокс за кадети в Македония. Тя също бе на лагер в Белмекен ,където се подготвя с другите бойци от националната гарнитура на страната. Действащата световна шампионка на WAKO ще участва за втори път на Балканско съревнование. Преди повече от година при дебюта си зад граница Поли стана вицешампионка на турнира в Белград, Сърбия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес