Зареждане

Шампион срещу шампион в кикбокс сблъсък на Grand Fight Arena 3

Шампион срещу шампион в кикбокс сблъсък на Grand Fight Arena 3
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 07:00 ч
След като вече съобщихме, че в бойната галавечер Grand Fight Arena 3 ще има очакван с интерес кикбокс двубой между емблематичния фен на футболния "Левски" Любо Делев и опитния ММА и кикбокс състезател Виктор Бояджиев, организаторите съобщиха за още една атрактивна бойна среща, която ще се проведе изцяло в размяна на удари в стойка.

Вижте също: Любомир Делев влиза в професионалния кикбокс в Grand Fight Arena 3

Симеон Наковски ще се изправи срещу Християн Андонов в един сблъсък на двама изключително подготвени бойци в категория до 63 килограма по правилника на кикбокса.

В единия ъгъл е представителят на столичния клуб “Хан Аспарух“ -Симеон Наковски – многократен републикански шампион в стил К1, лоукик и фулконтакт. Той е и вице балкански шампион при мъжете по кик бокс и медалист от множество национални и международни турнири. Статистиката му при професионалистите е 3 -1.

В срещуположния ъгъл ще се изправи неговия силен опонент също от София – Християн Андонов. Християн е балкански шампион от 2012, европейски шампион по муай тай за 2016 г. и многократен републикански. Носител е и на интернационален пояс по муай тай.  Личната му статистика е 12-4, като 6 от победите му завършват с нокаут.

Очаква ни много силен двубой!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес