Зареждане

Robin van Roosmalen срещу Andy Ristie този петък в Glory 20

Robin van Roosmalen срещу Andy Ristie този петък в Glory 20
Публикувано на: Април 2, 2015 в 00:03 ч

В суперфайт сериите на Glory 19, Andy Ristie победи много атрактивно австралиеца Steve Moxon.

Сега кикбоксьорът е претендент за титлата в леката категория и ще получи втори шанс да стане шампион - и този път срещу Robin van Roosmalen.

Ristie направи един от най-вълнуващите двубои в историята на организацията срещу Davit Kiria в GLORY 14: Zagreb. "The Machine" започна убедително в началото, но след това издръжливостта му падна и Kiria победи с технически нокаут в петия рунд.

След тази загуба Ristie работи много над кардио подготовката си и приключи убедително двамата си следващи съперника - нокаутира Ky Hollenbeck в GLORY 17, а след това нокаутира и Moxon в GLORY 19.

Междувременно van Roosmalen взе титлата от Kiria в много оспорван двубой, но шампионът заслужено победи със съдийско решение.

Ristie вече има една победа с нокаут над van Roosmalen в GLORY 12: New York във финала на турнира, след като преди това нокаутира Giorgio Petrosyan на полуфиналите.
 


Състезанието GLORY 20: Dubai ще се проведе на 3 април и ще се излъчва чрез платено гледане (PPV) и на сайта на MMA.BG а един от посетителите ни има шанса да гледа двете издания на GLORY 20 безплатно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес