Зареждане

Рико Верхувен се завръща през декември на GLORY Collision 7

Рико Верхувен се завръща през декември на GLORY Collision 7
Публикувано на: Септември 10, 2024 в 02:00 ч
Рико Верхувен, шампионът по кикбокс в тежка категория на GLORY, ще защитава титлата си на 7 декември по време на събитието GLORY Collision 7.

Негов опонент ще бъде Леви Ригтърс или Бахрам Раджабзаде. GelreDome в Арнем ще бъде мястото за GLORY Collision 7, което се очертава като едно от най-очакваните кикбокс събития за годината. Леви и Бахрaм ще се изправят един срещу друг на 21 септември в Загреб по време на GLORY 95.

35-годишният Верхувен е непобеден в GLORY от почти десетилетие и има впечатляваща поредица от деветнадесет последователни победи. С 64 победи и 21 нокаута, той е легенда в света на кикбокса. Неговият опонент за Collision 7 ще бъде определен в елиминатор за титлата от пет рунда.

Ригтърс се е насочил към реванш с Верхувен, след като почти нокаутира шампиона във финала на GLORY Grand Prix по-рано тази година. Въпреки че Леви в крайна сметка загуби тази битка, оттогава той не крие желанието си да се изправи отново срещу Рико.

С рекорд от 18 победи, 8 от които с нокаут, Ригтерс е решен да си свърши работата този път. От друга страна, Раджабзаде имаше експлозивна година в GLORY, с няколко грандиозни нокаута. С впечатляващ рекорд от 69 победи и 61 нокаута, той е опасен и непредсказуем противник за Ригтърс.

Битката между двамата обещава да бъде интензивен дуел, като и двамата бойци се стремят към шанс да детронират шампиона.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес