Зареждане

Рико Верхувен пенсионира Хесди Гергес с нокаут в 5-тия рунд

Рико Верхувен пенсионира Хесди Гергес с нокаут в 5-тия рунд
Публикувано на: Октомври 30, 2022 в 01:25 ч
Рико Верхувен продължи серията си без загуба в кикбокса.

Преди няколко часа той се изправи срещу Хесди Гергес в бой от тежка категория. Двамата оглавиха развлекателното събитие HIT IT, което се проведе в Ахой. Шампионът в тежка категория GLORY беше по-добрият на ринга. 

Като цяло Верхувен доминираше в битката, което не е изненадващо с оглед, че вече имаше 3 победи над този противник в миналото. В петия и последен рунд Верховен спечели с технически нокаут след поредица от удари. Реферът се намеси и спря битката. 

Срещу 38-годишния Гергес, за когото професионалната му кикбокс кариера приключва след повече от двадесет години, Верховен остана непобеден за шестнадесети път. Верховен се качи на ринга за първи път от повече от година. За последно през октомври миналата година той се справи с Джамал Бен Садик в зрелищна битка. 

Много е вероятно Верхувен отново да излезе на ринга в GLORY през пролетта на 2023 година. Алистър Овърийм заслужи шанс за титлата, след като преди няколко седмици победи Бадр Хари. Рико вече е с рекорд 60-10 на ринга. Хесди от своя страна се оттегля от кикбокса с рекорд от 51 победи и 20 загуби.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес