Зареждане

Рико Верхувен: Никога не съм бил толкова близо до загубата

Рико Верхувен: Никога не съм бил толкова близо до загубата
Публикувано на: Декември 22, 2019 в 10:23 ч
Дълго време феновете на кикбокса чакаха втората среща между Рико Верхувен и Бадр Хари. Двамата се качиха на ринга снощи в Арнем, Холандия и премериха сили в главната битка на GLORY Collision 2. Видяхме как мароканската легенда прати шампиона два пъти в нокдаун и отново водеше в карите на съдиите, както беше и в първата битка.

За съжаление в третия рунд Хари получи нова контузия, която му попречи да продължи срещата и пак загуби с технически нокаут. Бадр напусна залата на носилка и беше закаран в болница, а Верхувен не беше доволен от развоя на събитията.

Феновете отново останаха разочаровани за втори път, а най-тежко го прие Хари, който не спря сълзите си. Часове след втората среща шампиона реши да пусне изявление в социалните мрежи и сподели, че никога не е бил толкова близо до загубата:


Двамата заложихме всичко вчера и легендата не успя да продължи заради контузия, което наистина е гадно, защото никога не съм бил толкова близо до загубата в такава битка. Свалям шапка на Бадр Хари, защото даде на мен и на феновете това, което искахме. 

Свали ме два пъти в нокдаун и аз съм толкова разочарован от себе си. Дадохме на феновете фойерверки и истинска битка, за която чакаха толкова време. Не е важно колко пъти падаш, а колко пъти ставаш, защото тези моменти ни определят. 

Тази победа или загуба, както и да го виждате не е важно, защото най-важно е да се прибереш здрав при тези, които обичаш. Бадр, благодаря ти за невероятната битката и ти пожелавам скорошно оздравяване. Пак ще се срещнем.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес