Зареждане

Рико Верхувен надигра Хесди Гергес и отиде на финал

Рико Верхувен надигра Хесди Гергес и отиде на финал
Публикувано на: Януари 30, 2021 в 22:58 ч
Шампионът на GLORY в тежка категория Рико Верхувен се справи с лекота срещу Хесди Гергес. Двамата премериха сили преди малко в Ротердам на GLORY 77. Битката им беше част от турнира в тежка категория на организацията.

В първия рунд Рико влезе много агресивно в боя. Той вкарваше тежките си ритници и комбинации от удари в главата. Шампиона държеше центъра и доминираше, а Гергес разчиташе само на ритници и чакаше на контра.

Във втория рунд Рико продължи да натиска и нарани Гергес след тежък ляв зад ухото. Последва здрав ритник в главата на Гергес, който го пое и остана на крака. Шампиона води битката и не дава никакви шансове на своя съперник.

В третия рунд Верхувен вече водеше уверено и се забавляваше на ринга. Разликата в класите беше очевидна и за всички стана ясно, че Хесди се качи на ринга, за да си прибере чека. 

След 15 минути доминация Рико Верхувен победи с единодушно решение. Верхувен спечели 3-та поредна победа с решение над Хергес. Той отива на финал и ще чака битка с победителя от Тарик Хбабез и Леви Ригтерс.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес