Зареждане

Рико Верхувен е обвинен в заплахи от бивш бизнес партньор

Рико Верхувен е обвинен в заплахи от бивш бизнес партньор
Публикувано на: Юни 9, 2024 в 01:00 ч
Рико Верхувен е обвинен в заплахи и нападение.

Тези обвинения идват от негов бивш бизнес партньор в лицето на Тибор Копърс. Тибор твърди, че е бил заплашван от шампиона в тежка категория нa GLORY в Амстердам по време на откриването на изложбата за бойни изкуства в Световния музей в Амстердам на 30 май.

Верхувен и Копърс влязоха в сътрудничество за марката High End Nutrition през 2022 година. 

„Изключително горд съм, че само шест месеца след стартирането на моята собствена марка хранителни добавки High End Nutrition успяхме да свържем толкова голямо име с нас.“, каза Копърс тогава.

Това сътрудничество се провали и доведе до обявяване на фалит. Адвокат Естер Вроуг потвърждава, че Тибор Копърс, известен културист и бизнесмен, е подал жалба срещу Рико за заплахи. Фалита на марката High End Nutrition доведе до спор за 750 000 евро.

В жалбата Копърс заявява, че Верхувен и неговия мениджър са се обърнали към него по сплашващ начин заради фалита. Полицията е поискала видео записи и имена на посетителите на Световния музей в Амстердам, където се разиграла случката.

Мениджърът Карим Еря отрича обвиненията и заявява, че разговорът с Копърс е бил нормален и не е бил заплашителен. Еря твърди, че Копърс търси медиите, за да подобри имиджа си и обмисля съдебни действия срещу него.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес