Зареждане

Рико Верхувен: Да съм баща е най-голямото ми постижение

Рико Верхувен: Да съм баща е най-голямото ми постижение
Публикувано на: Април 5, 2021 в 00:00 ч
Рико Верхувен е един от най-добрите в историята на кикбокса и вече дълги години е на върха. 31-годишния шампион в тежка категория на GLORY обаче не се интересува от постиженията си на ринга. Краля на кикбокса смята, че най-голямото постижение в неговия живот са неговите деца.

Верхувен е с рекорд 58-10 в кикбокса и е успял да победи доста от големите имена в играта. В началото на годината той успя да спечели турнира в тежка категория на GLORY. Верхувен е в серия от 14 поредни победи и няма загуба вече 6-та година.

В своя акаунт в социалните мрежи той реши да даде ценни съвети на своите фенове и написа следното:

Хората често ме питат за най-голямото постижение в моя живот. Това е да съм баща. Добър ли съм в това ? Нямам идея, но това, което знам е, че децата ме мотивират и ме карат да давам всичко от себе си. Обичам ги с цялото си сърце и всеки ден опитвам да съм по-добра версия на себе си. 

Материалните неща, които може да дадете на вашите деца са хубаво нещо, когато имате пари да ги купите. Най-ценното нещо, което може да им дадете е времето. Когато прекарвате време заедно, тогава ще им оставите спомени завинаги. 

Какво е най-голямото ви постижение ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес