Зареждане

Rico Verhoeven: Badr Hari е надценен боец с фалшива статистика

Rico Verhoeven: Badr Hari е надценен боец с фалшива статистика
Публикувано на: Юли 26, 2019 в 10:59 ч
Rico Verhoeven се качва на ринга за втори път с Badr Hari и ще ги видим пак на GLORY Collision 2, което ще се проведе на 21-ви декември в Арнхем на стадион GelreDome. Rico се намира в серия от 11 поредни победи и в своята последна битка защити титлата с решение над Guto Inocente през септември миналата година. Verhoeven е с рекорд (55-10) и само 16 от тези победа са с нокаут. Феновете са впечатлени повече от статистиката на Hari, която е (106-13-2-1) и цели 92 победи с нокаут.

Verhoeven беше гост в подкаста на Joe Rogan и реши да поговори за предстоящата битка с Hari и сподели, че според него той е надценен боец с фалшива статистика:


Аз бях шампион и побеждавах всички. Тогава хората започнаха да говорят, че съм добър, но не съм се бил с Badr Hari. Тогава аз им казах, че съм готов за него, ако той го иска. Hari имаше доста проблеми със закона, но битката се случи, защото феновете я искаха. За мен това беше поредната битка, която завърши по този начин, но сега ще го направим отново. Да, Badr е откачен. Втората битка между нас се забави, защото имаше много неща, които се случваха. Той се би с Hesdy Gerges, а след това и двамата ги спипаха с допинг. И двамата бяха наказани и наказанието на Hari изтича през декември. 

Да, той тренира здраво и е в добра форма, но има много такива, които изглеждат добре в социалните мрежи, но на живо е различно. Искам да издигна кикбокса на по-високо ниво. Мисля, че след битката с Hari нещата експлодираха и аз станах национален герой. Той имаше доста проблеми и беше загубеняка на страната, а аз бях доброто момче на страната. Това беше перфектен сблъсък и аз победих. 

Имам подозрения за тази контузия, която той уж получи. Първо гледаше едната ръка, а след това другата ръка. За мен това беше фалшиво. Hari се опитва да създаде фалшиви неща. Когато го представят казват Badr Hari със 100 и нещо си битки и 90 и нещо победи с нокаут. Когато аз се бия с някой опонент съм обсебен от него и искам да знам всичко за него. Днес може да намериш всичко в Интернет. Отварям уикипедия и гледам неговата статистика от преди години и това са към 60-70 битки, къде са останалите ? 

Нима това значи, че в неговата статистика в младите години той има 40 и нещо победи и нокаутира всички? Всичко това е странно, защото тези неща се документират. Мисля, че неговата статистика е изкуствено надута. Да, Hari има страхотна статистика, но не е толкова невероятна, колкото другите я смятат. Гледам тази негова статистика и не виждам къде са тези над 100 битки. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес