Зареждане

Реми Боняски: Бадр Хари ще се опита да убие Вжосек

Реми Боняски: Бадр Хари ще се опита да убие Вжосек
Публикувано на: Февруари 15, 2022 в 13:00 ч
Кикбокс легендата Реми Боняски няма търпение да гледа втората битка между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек. Двамата ще направят реванш на GLORY 80, което ще се проведе на 19-ти март в Белгия.

През септември миналата година видяхме първата им битка. В нея Бадр водеше и прати поляка 3 пъти в нокдаун. Бадр тръгна здраво за нокаута и позволи на Вжосек да му вкара хай кик и да го нокаутира във втория рунд.

Боняски определено не е очаквал такъв обрат на битката. Реми смятал, че Хари ще спечели в първия рунд. След срещата Боняски посетил Хари и му казал, че ще бие Вжосек в 99 от 100 битки.

В интервю за MMASucka Боняски реши да коментира предстоящата битка и сподели:

Битката между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек е голяма, защото Вжосек го победи. В първата битка си мислех, че Хари ще го изяде за закуска. Очаквах всичко да приключи в първия рунд. Мисля, че никой не очакваше този ляв хай кик. Бадр също не го очакваше. 

Сега ни очаква голяма битка, защото Хари загуби и ще търси отмъщение. От моя опит с Бадр Хари знам, че когато той търси отмъщение, тогава е готов да убива. Хари трябва да спечели тази битка. Цялата му кариера до момента в GLORY не е много добра. Той се би два пъти с Рико и срещу Хесди. 

Бадр загуби от Адегбуи и аз очаквах да победи Вжосек в 1 рунд, но той пак загуби. Бадр трябва да спечели тази битка, защото хората ще започнат да се съмняват в него. Той също ще започне да се съмнява в себе си. 

Ако погледнете неговата техника и умения, тогава ще разберете, че той може би е един от най-големите таланти, които сме имали. Ти може и да имаш талант, но ти трябва и короната. Трябват ти титли и постижения. Бадр Хари обаче винаги беше на крачка от големите титли, но така и не ги спечели. 

Аз се бих с него два пъти и разбрах, че е много бърз и силен. Видях Хари след битката и го попитах: "Човече, какво си направил в този живот, че имаш толкова лош късмет ?" Казах му, че ще бие този поляк в 99 от 100 битки, но просто тази загуба беше битката, в която Вжосек го бие. 

Хари ми сподели, че не знае какво се случва и наистина имал лош късмет. Няма нужда винаги да печелиш с нокаут. Може да биеш по точки. Точно сега Бадр няма нужда от нокаут, а просто трябва да спечели. Не е добре за неговата кариера да губи всяка среща.

Хари има плачевна нужда от победа, но дали ще победи ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес