Зареждане

Реми Боняски: Бадр Хари губи заради лош късмет

Реми Боняски: Бадр Хари губи заради лош късмет
Публикувано на: Март 15, 2022 в 11:00 ч
Кикбокс легендата Реми Боняски смята, че победата този уикенд за Бадр Хари е задължителна. Легендата от Мароко ще направи реванш с младия поляк Аркадиуш Вжосек. Двамата ще се бият на GLORY 80, което ще се проведе в Белгия.

В края на 2021 година Бадр успя да свали 3 пъти Вжосек, но се отпусна и загуби с нокаут след хай кик. Така 'Лошото момче' няма победа от 7 години и е в серия от 4 поредни загуби. Хари все още няма победа в 5-те си битки за GLORY.

Той подписа нов договор с тях, но ако продължи със загубите, тогава най-добре да се оттегли. Боняски реши да даде съвети на Хари, който след загубата от Вжосек се покри и няма никаква активност в социалните мрежи.

Ето какво го посъветва Боняски:

"В момента Бадр Хари просто има лош късмет. Във всяка битка той почти стига до победата. В битката с Рико Верхувен, той го свали два пъти. Бадр успя да свали и Адегбуи на земята. Хари беше в добра форма за боя с Вжосек и го свали 3 пъти. Бадр вкара добри попадения, но загуби с нокаут след хай кик. 

Това беше просто грешна техника. Нямаше нищо общо с неговата форма и кардио. Това просто беше лош късмет. Мисля, че Бадр ще бъде уверен някъде межу 90-95 %. Бадр може и да казва, че е напълно уверен, но такива неща ти влияят психически. 

Бадр Хари има най-добрата техника и най-голямото име, но тук трябва да спечели. Няма значение как ще спечели. Той няма нужда от нокаута. Бадр трябва да спечели. Той трябва да бъде бърз и психически готов. Виждам, че все още има агресията и способността да нокаутира. 

Той все още опитва да спечели с нокаут и да не стига до съдиите. Хари наистина направи някои много добри неща в срещите си до момента. Мисля, че все още има способността да приключи битката. Той не трябва да обръща внимание само на левия хай кик от Вжосек. 

Бадр трябва да внимава за всички оръжия на своя опонент. Хари не трябва да търси нокаута в първия рунд, а да е нащрек през цялото време. Това трябва да е главният му фокус в битката."

Ще успее ли Хари да спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес