Зареждане

Пет медала за българските кикбоксьори в Неапол

Пет медала за българските кикбоксьори в Неапол
Публикувано на: Септември 29, 2008 в 18:22 ч

 

Пет медала - един златен, един сребърен и три бронзови спечелиха българските състезатели на световното първенство по кик бокс в стиловете семи и фул контакт за кадети до 18 години в Неапол (Италия).

 

На шампионата участваха 1500 спортисти от 46 страни. България бе представена от 17 състезатели, 10 от които в стил семи контакт, съобщиха за БТА от Българската конфедерация по кик бокс и муай тай.

 

Световната шампионка в категория до 55 кг в стил семи контакт стана Мариела Ангелова от клуб Иккен. Тя се пребори за титлата в конкуренцията на 28 състезателки. Величко Какаасенов стана сребърен медалист в същия стил в категория до 42 кг, а Емануел Димитров взе бронз в категория до 74 кг.

 

mma свободни двубои бойни изкуства бокс

 

Двамата също са от клуб Иккен. Бронзови медалистки в твърдите стилове на ринг станаха Цветелина Лалковска категория до 48 кг в стил К1 и Цветомила Томова - до 60 кг в стил лоукик.

 

От 21-ви до 26-ти октомври Варна ще е домакин на европейското първенство за мъже и жени в стил семи, фул контакт, аеро кикбокс и музикални форми. Домакин и съорганизатор е Българската конфедерация по кик бокс и муай тай.

 

Източник: Sport1

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес