Зареждане

Овърийм: Гадно е, че ще се бия с Бадр, който не побеждава

Овърийм: Гадно е, че ще се бия с Бадр, който не побеждава
Публикувано на: Юни 4, 2022 в 06:28 ч
Легендата в бойните спортове Алистър Овърийм е със смесени чувства преди трилогията с Бадр Хари.

Двете легенди ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. През 2008 година видяхме първата им битка. Двамата се биха на Dynamite и Овърийм успя да нокаутира Хари с ляво кроше за 2 минути и 7 секунди.

Една година по-късно Хари получи шанс да отмъсти и го направи. Двамата се срещнаха на турнира K-1 World Grand Prix, където Хари нокаутира Овърийм за 2 минути и 14 секунди. Бадр няма победа от 7 години насам и на Овърийм му е гадно, че трябва да мерят сили.

Това обаче не означава, че "The Reem" няма да даде всичко от себе си в тази среща. В интервю за Ариел Хелуани, Овърийм реши да говори за своето бъдеще в бойните спортове и каза:

"Не съм приключил с ММА. Може да направя още една битка или две. Може да е само 1 бой в ММА. Ще видим какво ще се случи, но календарът е резервиран. Имаме битката с Бадр, а след това имаме Рико Верхувен. 

Такива са плановете за следващата 1 година. Сега съм готов да се бия. Битката беше обявена за през октомври. Аз съм ентусиазиран от трилогията с Бадр. Това ще бъде голяма битка за света на кикбокса. Голяма битка за Нидерландия. 

Уважение към Фьодор. Той не се е бил от няколко години. Напоследък работя върху състраданието си и мисля, че да предизвиквам човек, който не се е бил няколко години, не мисля, че това е добро нещо. Емелианенко не е битка, която бих искал особено.

Всъщност може да се случи и с битката с Фьодор. Първоначално не е нещо, което наистина бих търсил, но не знам. Шумът се увеличава, а хората започват да говорят и това всъщност е доста готино. Да го направим.

Почувствах се гадно, че трябва да се бия с Бадр, който няма победа от 2015 година насам. Битката с Бадр, в началото не беше битка, която бих търсил. Колкото повече се приближава, толкова повече се превръща в нещо. Всъщност ставам наистина ентусиазиран от това."

Ще успее ли Овърийм да бие Хари ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес