Най-големият сайт за бойни спортове

       

ONE Championship стартира кикбокс лига

ONE Championship стартира кикбокс лига
Публикувано на: Февруари 13, 2018 в 07:58 ч

Най-голямата спортна медия в Азия, ONE Championship обявиха, че стартират кикбокс лига с най-добрите таланти от цял свят. ONE Championship Kickboxing има за цел да покаже пред света красотата на азиатските бойни изкуства, включващи муайтай, кикбокс, карате, таекуондо, кунг-фу, ушу, санда, силат и др.

Chatri Sityodtong, председателят на ONE Championship спомена:

"През годините ONE Championship показва пред света най-вълнуващите и автентични бойни изкуства в действие. Азия е била техен дом в продължение на повече от 5 000 години и сега ще имаме възможност да ги покажем пред света."

Първото събитие ще бъде ONE: HEROES OF HONOR и ще се проведе на 20-ти април. Сред участниците са неколкократните муайтай шампиони Petchboonchu FA Group, Nong-O Gaiyanghadao, Yodsaenklai Fairtex, Sam-A Gaiyanghadao, Singtongnoi Por Telakun, Dejdamrong Sor Amnuaysirichoke, Sagetdao Petpayathai, Kwankhao Mor. Rattanabandit, Yodcherry Sityodtong, както и международните суперзвезди  Giorgio Petrosyan, Fabio Pinca, Alain Ngalani, Regian Ersel, Sergej Maslobojev, заедно с много други.

"За нас е чест да обявим, че най-добрите бойци са направили своя избор да продължат своите кариери именно в нашата организация. Феновете ще станат свидетели на невероятни кикбокс срещи, като някои от тях ще бъдат със стандартни международни кикбокс правила, а други - с леко модифицирани такива. Променяме света на бойните изкуства през април."

32-годишният Giorgio Petrosyan е известен с нападателните си техники. Той започна професионалната си муайтай кариера на 16, спечелвайки си титли в средна и категория петел. Той има кикбокс рекорд 85-2-2, 2NC, като също е прословут и с 6-годишната си серия от 42 поредни победи, която се счита и за най-сериозната в средна категория като цяло. Той ще се изправи срещу Jo Nattawut през април.

"Smokin" Jo Nattawut е 25-годишен и има рекорд 60-11-2. Неколкократен шампион, известен със своите лакти и колена.

Очаква се незабравимо събитие, което ще ни представи най-доброто от кикбокса в клетките на една от най-престижните организации в света на бойните изкуства.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Едни от най-добрите кикбоксьори взимат участие в новия турнир на ONE Championship

Едни от най-добрите кикбоксьори взимат участие в новия турнир на ONE Championship
ONE Championship организира кикбокс турнир в които ще участват едни от най-добрите бойци
Новини » декември 28, 2018 (5)
цялата новина

Станаха ясни опонентите на Eddie Alvarez и Demetrious Johnson

Станаха ясни опонентите на Eddie Alvarez и Demetrious Johnson
Ясни са бойците, които ще се бият с бившите шампиони
Новини » декември 21, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook