Зареждане

Официално: GLORY обявиха, че ще има реванш между Badr Hari и Rico Verhoeven

Официално: GLORY обявиха, че ще има реванш между Badr Hari и Rico Verhoeven
Публикувано на: Юли 10, 2019 в 22:15 ч
Най-голямата кикбокс организация в света днес обяви дългоочакваната новина от всички фенове на кикбокса. GLORY споделиха в социалните мрежи, че ще има реванш между шампионът в тежка категория Rico Verhoeven и легендата Badr Hari. От GLORY пуснаха снимка с римското число II, което показва, че ще има втора битка, а минути по-късно Hari го постави за своя история в социалните мрежи. От организацията написаха под снимката, че има недовършена работа, с което официално обявяват втората битка между двамата. Битка ще има, но все още не се знае кога и къде.

В момента Rico и Hari са най-големите имена в тежка категория на кикбокса и битката им се чака с голям интерес вече 3 години. Видяхме ги на ринга един срещу друг през 2016 година в Германия, където Badr спечели първия рунд в картите на съдиите, но във втория се контузи и загуби с технически нокаут. След тази битка Hari лежа няколко месеца в затвора и се върна две години по-късно, за да победи Hesdy Gerges, но победата беше отменена, защото той се провали на допинг тест. Сега Hari изтърпява 19 месеца наказание, което изтича в края на септември и явно битката ще бъде в последните месеци на 2019 година.

Rico oт своя страна записа 5 поредни победи след двубоя с Hari и сега е в серия от 11 поредни победи. Verhoeven е на трона вече 6 години, а Hari се закле, че ще отмъсти и ще го нокаутира. Преди няколко седмици шампиона сподели, че няма да подписва нов договор с организацията, ако не му позволят да се бие с Hari през декември тази година и явно GLORY са дали на Verhoeven това, което иска. Rico сподели, че социалните мрежи, че неговите ръкавици са готови за екшън.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес