Зареждане

ММА шампионът Даниел Гълъбаров пробива в кикбокса

ММА шампионът Даниел Гълъбаров пробива в кикбокса
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 07:56 ч
Международното кикбокс състезание Enfusion: Road to Abu Dhabi ще се проведе в сръбската столица Белград на 28-ми юни. Елитният турнир ще включва двойно българско участие.

Варненският кикбоксьор Александър Петров от клуб "Боил" ще вземе участие в подразделението Talents, където ще се изправи срещу много опасен бразилец.

Вижте също: Александър Петров преди Enfusion: Ако беше лесно, нямаше да е интересно

Неговият съгражданин, Даниел Гълъбаров също се впуска в престижния турнир - предложение, което е приел без колебание.

"Един ден треньорът ми Ники Добруджански ми се обади и ми съобщи че се търси човек за турнир в Enfusion. А като цяло новината достигна до нас от Делян Славов."

Гълъбаров е шампион по ММА и е един от топ бойците на варненския клуб "Десант". Въпреки това той не се колебае да се впусне в кикбокс битка и то в главната файт карта.
     
Ето и защо Даниел не се притеснява от това и е уверен в силите си:

"Преди да започна със MMA, се занимавах със кик-бокс именно в клуб "Боил", а и като цяло предпочитам боя във стойка. Enfusion е голяма и популярна верига, участието в която е сериозно предизвикателство и би ми донесло ценен опит.

Въпреки че за някои хора боят в стойка в MMA и кик-боксът си приличат, това не е така и аз трябва да направя някои “пренастройки”, ако може така да се изразя. Иначе подготовката върви на пълни обороти и очаквам двамата с моя опонент да направим един зрелищен двубой със който да зарадваме публиката на Enfusion."

А битката определено ще е зрелищна. Даниел има нелеката задача да се изправи срещу представител на домакините - Раде Опачич.

 
"Ще се изправя срещу представител на Сърбия на име Раде Опачич. На първо място мога да кажа че е добре сложен и има добро дясно маваши."

21-годишният сръбски кикбоксьор вече има преднина на професионалния ринг със своите 6 двубоя, в 5 от които излиза като победител.

Даниел се впуска смело в кикбокс битката в тежка категория на Enfusion и стискаме палци заедно с Александър Петров да развеят българския флаг в Белград.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес