Зареждане

Майк Пасение: Бойният дух на Бадр Хари вече го няма

Майк Пасение: Бойният дух на Бадр Хари вече го няма
Публикувано на: Ноември 18, 2023 в 04:40 ч
Въпреки последвалата си серия от загуби в GLORY, Бадр Хари остава най-популярният кикбоксьор в историята.

За съжаление при него бойният дух вече го няма. Това признава Майк Пасение, който е дългогодишен треньор на мароканеца. По време на интервю в Nando Leaks Podcast, Пасение говори за работните си отношения и приятелство с Бадр, наред с други, за когото казва, че вече не е гладен да се бие.

Това е видимо в последните му битки, в които той винаги търси изход, след като нещата станат трудни. Последната победа на Хари датира от август 2015 година. Тогава той победи Исмаел Лондт в Чечня, но още в тази битка не изглеждаше добре. Откакто подписа с GLORY, той остана без победа в срещите си.

Бадр се би срещу опоненти като Рико Верхувен / 2x /, Аркадиуш Вжосек / 2x /, Хесди Гергес, Бенджамин Адегбуи, Алистър Овърийм и Уку Юрендал. Той не успя да запише нито една победа в тези битки. Да, Хари победи Гергес с решение, но след това се провали на тест за допинг и победата беше отменена.

Миналия месец Хари дойде в България, където загуби с нокаут от Юрендал в Бургас. Пасение сподели, че бойният дух на Хари вече го няма и той не е гладен за изяви. Да се надяваме, че Бадр ще се оттегли, защото вече няма смисъл да се бие, след като няма този глад в себе си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес