Зареждане

Кой трябва да е боец на годината в GLORY ?

Кой трябва да е боец на годината в GLORY ?
Публикувано на: Януари 7, 2020 в 09:57 ч
През изминалата година в GLORY станахме свидетели на страхотни битки и нокаути. Няколко от големите имена в организацията се откройха със своите постижения през 2019 година. Дойде време да бъде избран боец на годината в най-голямата кикбокс организация. Вижте какви са номинациите в класацията, както и постиженията на бойците, които ще се борят за приза:





  • Седрик Думбе - На GLORY 64 се изправи срещу Харут Григорян и успя да го прати в нокдаун 3 пъти, за да спечели титлата. Така той стана първия в историята на GLORY двукратен шампион в полусредна категория. Няколко месеца по-късно нокаутира Алим Набиев, за да я защити. 

  • Марат Григорян - На GLORY 65 се изправи срещу Ситичай за титлата в лека категория. Марат го победи с решение и го свали от трона, като постигна и отмъщение и стана първия боец, който успява да прави Ситичай в нокдаун. Последваха две защити на пояса над Безтати и Гаши. 

  • Алекс Перейра - На GLORY 65 защити титлата в средна категория с победа над Джейсън Уилнис с нокаут. На GLORY 68 спечели временната титла в полутежка категория с победа над Абена  и стана първият двоен шампион в историята на GLORY. На GLORY Collision 2 нокаутира Байрак и защити пояса в средна категория.

  • Petpanomrung Kiatmuu9 - На GLORY 63 победи Адамчук, за да защити титлата в категория перо. Последваха две нови защити над Анвар и Кевин Ваностранд


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес