Зареждане

K-1 легендата Ray Sefo с дебют в Strikeforce срещу Kevin Jordan

K-1 легендата Ray Sefo с дебют в Strikeforce срещу Kevin Jordan
Публикувано на: Август 25, 2009 в 14:42 ч


K-1 легендата и петкратен световен шампион по кикбокс, Ray "Sugarfoot" Sefo (1-0), ще направи своя дебют в Strikeforce, като се изправи срещу Kevin "The Shaman" Jordan (11-7) в състезателната серия "Strikeforce: Challengers" по телевизия Showtime на 25 септември.

38-годишният Sefo, който е висок 183 см. и тежи 114 кг., държи най-високия процент на победи с нокаут в историята на К-1. През 2007 г. той се премести от родната Нова Зеландия и отиде в Las Vegas, Nevada, като се включи в Xtreme Couture (лагера на Randy "The Natural" Couture).

Специалист по Muay Thai, известен с мощните си ритници и стоманена брадичка, Sefo е достигал 8 пъти до финалите на К-1. През 14-годишната си кариера на професионален кикбоксьор, той е победил много големи имена сред които и трикратния К-1 шампион Peter Aerts, двукратния турнирен победител Jerome LeBanner, и бившия световен шампион по бокс и трикратен световен шампион по кикбокс Mike Bernardo.

В единствената си ММА среща досега, Sefo победи Min Soo Kim с ритник в главата на 6 юли 2005 г.

Kevin "The Shaman" Jordan също е на 38 години, но има 9-годишен опит в ММА, като се е бил два пъти в UFC. В последния си мач Jordan победи с решение ММА ветерана Patrick Smith на 31 юли 2009 г.

Kevin Jordan, който е родом от Alabama, наскоро се премести в Cortland, New York от Columbus, Georgia, където 10 години е преподавал бойни техники на войниците от американската армия в близкия Форт Бенинг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес