Зареждане

Израел стои зад ареста на Андрю Тейт ?

Израел стои зад ареста на Андрю Тейт ?
Публикувано на: Август 23, 2024 в 10:00 ч
Противоречивият инфлуенсър Андрю Тейт беше арестуван от румънската полиция като част от продължаващо разследване за нови обвинения срещу него. Заедно с брат си Тристан той беше арестуван от румънската служба за борба с престъпността DIICOT, докато полицията претърсваше дома им.

Теоретиците на конспирацията твърдят, че Израел е замесен в ареста на Тейт и брат му. Бившият боец на UFC Джейк Шийлдс сподели видео на Тейт, описващо Израел като „Матрицата“, но казвайки, че е „счупена“. Масова реакция онлайн предполага, че Израел стои зад преследването на братята Тейт.

Андрю Тейт, който вече очакваше съдебен процес по обвинения в изнасилване и трафик на хора, сега може да бъде изправен пред допълнителни обвинения, включително секс и трафик на непълнолетни, пране на пари и опит за влияние върху свидетели, казаха прокурорите.

И Андрю, и Тристан Тейт, които имат много последователи в социалните медии, отрекоха всички предишни обвинения. Братята бяха арестувани за първи път в Румъния през декември 2022 г. и освободени от домашен арест през август 2023 година.

Според изявление на DIICOT четири къщи са били претърсени в столицата Букурещ и в близкия окръг Илфов в сряда сутринта. След това братята бяха отведени в сградата на DIICOT в Букурещ за разпит, след което бяха задържани с белезници и под въоръжена охрана.

Когато Андрю Тейт беше попитан от BBC какво има да каже за новите обвинения, той извика през рамо, че обвинителите са „отчаяни“. Той каза:

„Само изчакайте. Те казват, че съм прелъстил майката на децата си. Ние сме ги подмамили да имат деца. Този път ги попитайте какво е доказателството.“

Тейт определи случая като "дори по-жалък от първия". Служителите на DIICOT имат 24 часа, за да разпитат братята. След това, ако искат да задържат братята в ареста, трябва да ги изправят пред съдия.

Адвокатът каза, че не е очаквал братята да бъдат задържани, защото движението им вече е ограничено, тъй като чакат съдебен процес по други обвинения, включително за организирана престъпна група и трафик на хора.

Стоят ли ционистите зад поредния арест на Тейт ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес