Зареждане

GLORY се реваншира за събитието в Белгия с безплатна галавечер

GLORY се реваншира за събитието в Белгия с безплатна галавечер
Публикувано на: Март 26, 2022 в 01:00 ч
Водещата кикбокс организация GLORY ще се реваншират на всички фенове, които си бяха купили PPV за последното им събитие в Белгия. Преди седмица видяхме GLORY 80, което за съжаление трябваше да бъде прекратено.

По време на битката между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек започна масов бой между поляци и мароканци. В залата започнаха да летят столове и всякакви предмети. За съжаление боя между Хари и Вжосек беше прекратен след втория рунд.

Вижте още - Аркадиуш Вжосек беше уволнен от GLORY

От GLORY опитаха да въдворят ред, но не успяха и прекратиха събитието. Много фенове бяха ощетени, защото си купиха билети и платено гледане, а не видяха двете най-интересни срещи. От GLORY ще се реваншират с безплатна галавечер за всички, които бяха ощетени.

Ето какво изявление пуснаха от GLORY по темата:

"Уважаеми клиенти на GLORY 80, на 19 март GLORY 80 беше прекъснато от хора, показващи опасно поведение. GLORY остро осъжда инцидентите, случили се тази нощ. Разбираме вашето разочарование, тъй като не успяхте да гледате всички битки, които трябваше да се проведат в GLORY 80. 

Информираме ви, че GLORY сме насрочили събитие с бойна карта от най-висок клас, която ще бъде достъпна безплатно за клиенти на GLORY 80, които си купиха PPV, както и тези, които гледаха на живо. Датата и подробностите за събитието ще бъдат обявени до седмица. 

Всеки клиент с PPV и билет ще получи безплатен достъп за гледане на събитието на сайта GLORYFIGHT.com. Подробности за картата и как да получите достъп до събитието, както и условията за ползване ще ви бъдат изпратени по имейл през следващите седмици. 

Благодарим ви за постоянната подкрепа и с нетърпение очакваме да ви представим най-вълнуващите битки в кикбокса през 2022 година."

Почти сигурно GLORY ще дадат нов шанс за битка между Джамал Бен Садик и Леви Ригтерс. Двамата трябваше да се бият преди седмица в Белгия.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес