Зареждане

GLORY правят галавечер само с 3 битки

GLORY правят галавечер само с 3 битки
Публикувано на: Април 8, 2022 в 02:00 ч
Най-голямата кикбокс организация в света / GLORY / си навлякоха гнева на своите фенове за пореден път. Миналия месец събитието им в Белгия беше прекратено заради масови боеве в публиката. Това се случи по време на битката между Бадр Хари и Аркадиуш Вжосек.

Битката им беше прекратена след края на втория рунд. Охраната не успя да спре размириците и GLОRY прекратиха събитието. В резултат на това те решиха на уволнят Вжосек, защото неговите пияни фенове бяха в основата на боевете.

В края на миналия месец GLОRY споделиха, че ще организират безплатно събитие за всички, които си бяха купили платени гледания. Днес събитието беше обявено, но големи звезди липсват. Бойната карта на GLORY 80 Studio Event включва само 3 битки.

Събитието ще се проведе зад затворени врати на 14-ти май. Главната битка ще бъде за титлата в лека категория между Тижани Безтати и Джош Джонси. Другата битка ще бъде в тежка категория между Антонио Плазибат и Тарик Хбабез.

Ето ги трите битки, които феновете ще гледат безплатно, ако са имали платено гледане за GLORY 80 от Белгия:

  • Tyjani Beztati vs Josh Jauncey
  • Antonio Plazibat vs Tarik Khbabez
  • Rhys Brudenell vs Tariq Osaro

Феновете останаха недоволни от това събитие с 3 битки и заляха с критика публикацията на организацията в социалните мрежи.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес