Зареждане

Деян Топалски и Димитър Пенчев ще участват на Световното по кикбокс в Белград

Деян Топалски и Димитър Пенчев ще участват на Световното по кикбокс в Белград
Публикувано на: Октомври 22, 2015 в 17:12 ч
Източник: pleven.utre.bg
Националния тим по кикбокс в стилове К-1 и лоу кик води подготовка за предстоящото Световно първенство в Сърбия. Под ръководството на националния селекционер Йордан Дичев в тандем с Красимир Кирилов момчетата тренират здраво за силния форум, който ще се проведе в Белград. В състава са и плевенчаните Деян Топалски и Димитър Пенчев, съобщава pleven.utre.bg.

Бойците ще отпътуват за сръбската столица на 25 октомври, а самото първенство, което е под егидата на WAKO, започва на 27 октомври. Финалите са на 31-ви октомври. Събитието се очаква да бъде едно от най-силните за годината, а освен всичко това е и юбилеен 20-ти Мондиал на най-голямата кикбокс федерация в света.

26-годишният Пенчев е възпитаник на СК ''Скорпион'', където се подготвя под ръководството на своя треньор и баща Камен Пенчев. Той е многократен шампион на България и Балканите по кикбокс.

Около Деян Топалски се шумя доста в последните седмици заради участието му в шоуто "ВИП Брадър", но в момента той е напълно концентриран върху спортната си кариера. ММА боецът прави завой към спорта, на който е посветил най-много време през годините. Топалски седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. Първи треньор по кикбокс му е бил именно Камен Пенчев в клуб ''Скорпион Плевен''.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес