Зареждане

Даниел Илиев се готви за една от най-тежките си битки тази събота в Арена Армеец

Даниел Илиев се готви за една от най-тежките си битки тази събота в Арена Армеец
Публикувано на: Януари 12, 2018 в 10:34 ч
Българският ММА и муайтай състезател, Даниел Илиев ще е една от водещите фигури в бойното шоу SFC 6: Warrior's Honour, което ще се проведе в събота (13-ти януари) в столичната зала "Арена Армеец".

Дани трябваше да се бие за титлата в категория до 84 кг по К-1 правилник срещу холандецът Mike Sprangh. Опонентът му обаче получи травма и отпадна от битката. Организаторите обаче бързо намериха негов заместник преди около половин месец - много по-опитният и опасен Guisepe "Iron" De Domenico.
 
“Това ще е един от най-тежките ми боеве, съперникът е най-тежкият в кариерата ми. Това е добър шанс да си сверя часовника. Чувствам се добре, подготвен съм и тренирам усилено, ще дам всичко от себе си," каза Илиев пред sportal.bg.

Въпреки краткото време, което Даниел имаше за да промени стратегията си според силните и слаби страни на новия си по-опасен противник, бългаският боен атлет вижда в това единствено предизвикателство.
 

 
"Противникът ми беше сменен, но такива неща стават, контузи се. Това е боен спорт и приемам нещата. Сегашният ми противник е по-опитен и го приемам като предизвикателство. Следва да видим какво ще стане.”

Вчера се проведе и пресконференция преди събитието, което се очаква да започне утре от 18:00 часа в Арена Армеец.

Билетите за SFC 6: Warrior's Honour са продажба и са изключително достъпни - на цени от 10, 30 и 45 лв. и могат да се намерят в мрежите на Eventim, EasyPay, Ticketportal, MMA.BG.

Билети ще се продават и на място.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес