Зареждане

Дани Илиев в двубой за чест и победа

Дани Илиев в двубой за чест и победа
Публикувано на: Март 30, 2021 в 17:00 ч
Бойци, които имат какво да доказват - това са Даниел Илиев и Дамян Остюп в арената на  EFM SHOW!

В България веригата EFM SHOW (www.efmshow.com) се представлява от спортната мениджърска компания New Gen Management.

Даниел Илиев и Дамян Остюп са следващите бойци, които ще се изправят един срещу друг в октагона Тази среща обещава да запали арената и да ескалира шоуто на EFM SHOW на 9 април..

Срещата ще се проведе по правилата на К-1.

Даниел Илиев е кикбоксьор, който има голям опит в „нокаутирането на полски бойци“. По време на KGP 24(Kickboxing Grand Prix), Гжегож Марко бързо се прости с мечтите си за победа. Тогава Илиев показа, че има динамит не само в краката си, но и в ръкавиците си и за по-малко от минута приключи срещата с тежък нокаут. Единственото, което е сигурно, когато Дани е на арената е, че битката ще е зрелищна.
Даниел Илиев е един от най-успешните и зрелищни бойци в България. Неговата подготовка преминава през една от най-добрите школи в света, където тренира и големия Бадр Хари.


Негов съперник ще бъде полякът Дамян Остюп, чийто последен двубой беше в среща от EFM 3 през юни 2020 г. И приключи със загуба. Той казва, че си е взел поука, чувства се подготвен и мотивиран, и е готов да се докаже отново в октагона. Твърдият характер и преследването на целта на всяка цена са мотото на живота му. Той иска да вдъхновява младите хора чрез спорта. И кого вдъхновява най-много от всички? -

Четиригодишната си дъщеря, която ще стиска палци за победата на баща си.  

Зрелищният двубой между двамата титани, ще може да се наблюдава на 9ти април през системата PPV.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес