Зареждане

Дани Илиев в двубой за чест и победа

Дани Илиев в двубой за чест и победа
Публикувано на: Март 30, 2021 в 17:00 ч
Бойци, които имат какво да доказват - това са Даниел Илиев и Дамян Остюп в арената на  EFM SHOW!

В България веригата EFM SHOW (www.efmshow.com) се представлява от спортната мениджърска компания New Gen Management.

Даниел Илиев и Дамян Остюп са следващите бойци, които ще се изправят един срещу друг в октагона Тази среща обещава да запали арената и да ескалира шоуто на EFM SHOW на 9 април..

Срещата ще се проведе по правилата на К-1.

Даниел Илиев е кикбоксьор, който има голям опит в „нокаутирането на полски бойци“. По време на KGP 24(Kickboxing Grand Prix), Гжегож Марко бързо се прости с мечтите си за победа. Тогава Илиев показа, че има динамит не само в краката си, но и в ръкавиците си и за по-малко от минута приключи срещата с тежък нокаут. Единственото, което е сигурно, когато Дани е на арената е, че битката ще е зрелищна.
Даниел Илиев е един от най-успешните и зрелищни бойци в България. Неговата подготовка преминава през една от най-добрите школи в света, където тренира и големия Бадр Хари.


Негов съперник ще бъде полякът Дамян Остюп, чийто последен двубой беше в среща от EFM 3 през юни 2020 г. И приключи със загуба. Той казва, че си е взел поука, чувства се подготвен и мотивиран, и е готов да се докаже отново в октагона. Твърдият характер и преследването на целта на всяка цена са мотото на живота му. Той иска да вдъхновява младите хора чрез спорта. И кого вдъхновява най-много от всички? -

Четиригодишната си дъщеря, която ще стиска палци за победата на баща си.  

Зрелищният двубой между двамата титани, ще може да се наблюдава на 9ти април през системата PPV.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес