Зареждане

Дани Илиев отново на ринга - в Лондон на 12 ноември

Дани Илиев отново на ринга - в Лондон на 12 ноември
Публикувано на: Септември 19, 2022 в 21:08 ч
Българскяит кикбоксьор Даниел Илиев ще се завърне отново на ринга, след като дълго време се възстановява от контузия на крака.

Илиев съобщи за двубоя си, който официално е насрочен за 12-ти ноември в О2 Арена и ще бъде част от турнира Muay Thai Grand Prix.


Скъпи приятели,

Радвам се да обявя, че след почти двегодишно отсъствие от ринга съм готов да се завърна отново.

Честно казано, бях разколебан дали не е време да спра състезателната си дейност, но вие ме мотивирате да продължа напред.

Вашата любов и искрена подкрепа, натрупаният опит, както и възможността да съм пример и мотивация за други млади спортисти ме задължават да продължа смело напред.

Приех предизвикателството и тренирам усърдно за следващата голяма битка.

За мен е чест да представя България на сцената на MUAY THAI GRAND PRIX – LONDON 22

През ноември 2019-та Илиев записа брутален нокаут, защитавайки титлата си на шампион в KGP отново в Лондон. Тогава той победи Грегорз Мако с нокаут още в първата минута на двубоя им.

След това столичният кикбоксьор записа силна победа над Деян Топалски, а после доминира и на ринга на EFM Show в Полша през 2021-ва.

След това обаче няколко тежки травми го изкараха извън играта, но сега изглежда боецът е презаредил с нова енергия и влиза отново на ринга за двубой от високо ниво.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес