Зареждане

Безплатен муай тай семинар във Варна с треньор от Русия

Безплатен муай тай семинар във Варна с треньор от Русия
Публикувано на: Юни 28, 2017 в 06:39 ч

Това предстои да се случи на 28.06.2017г. в 19:00ч. в морската столица на България град Варна.

Домакин на събитието е един от водещите клубове по кикбокс и муай тай в града ВОКИЛ.

По покана на председателя на варненския клуб Галин Димов отново Варна ще бъде в центъра на събитията през лятото.

Гост треньора от Санк Петербург  е Ростислав Петровский. Той е председател и треньор на руския клуб по муай тай "Хищник".

След като приключва състезателната си кариера през 2008г. той продължава своето обучение в Тайланд и завръщайки се в родната си страна основава свой клуб по муай тай.

За краткия период от 9 години неговите ученици ежегодно печелят много силните градски, Републикански и международни турнири.

Част от тях са от елита на муай тай в Русия и медалисти от най-големия международен професионален турнир - ОЛИМПИАДА ПО БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА.  Ростислав Петровский също е и основател  най-големия интернет портал в Русия http://muay.life

В него комуникират всички клубове по муай тай в Санк Петербург, които са над 40 и в района.

Днес бе първият негов семинар специално и само за възпитаниците на клуба домакин.

След като обсъдиха взаимните възможности и ползи двамата треньори от България и Русия решиха да отворят вратите за всички радетели на този спорт с една единствена цел - популяризиране и обмяна на опит.

Това е своеобразен жест от страна на руския треньор да покаже доста от "нещата в кухнята" и да запознае българските бойци с руската школа по муай тай.

Семинарът, който ще се проведе във Варна е напълно безплатен и е подарък от Галин Димов към всички  бойци развиващо този прекрасен боен спорт. Семинарът ще започне в 19:00ч. като за тези, които нямат възможност да присъстват ще бъде осигурено предаване на живо от фейсбук страницата на клуба.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес