Зареждане

Бенджамин Адегбуи: Ще накарам Бадр Хари да се откаже

Бенджамин Адегбуи: Ще накарам Бадр Хари да се откаже
Публикувано на: Декември 8, 2020 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория на GLORY, Бенджамин Адегбуи вярва, че може да победи Бадр Хари. Двамата ще се бият в главната битка на GLORY 76, което ще се проведе на 19-ти декември в Ротердам. 35-годишния румънец не се е бил от година и в последната си битка успя да победи Маршал с решение.

Бени с рекорд 34-6 на ринга и печели 6 от последните си 7 битки. В края на 2018 година Бени имаше шанс да спечели турнира в тежка категория на GLORY, но загуби с нокаут от Джамал Бен Садик. В последните 4 години Адегбуи печели 12 от последните си 14 битки. Ето какво сподели пред камерата на GLORY опасния румънец:

Бадр Хари все още е опасен. Той е бърз, но ако трябва да съм честен, тогава ще кажа, че искам да го нокаутирам. Най-важното е да го победя, а начна на победа не е от значение. Ще спечеля с нокаут или ще го накарам да се предаде, а той е специалист в това. 

Мисля, че това е най-важната битка в моята кариера. Причината да се бия в кикбокса е да излизам срещу големи имена. Искам титли и да ме знаят като един от най-добрите в света. 

Каква е вашата прогноза за битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес