Зареждане

Бенджамин Адегбуи нокаутира Бадр Хари, който пак се счупи

Бенджамин Адегбуи нокаутира Бадр Хари, който пак се счупи
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 00:00 ч
Живата легенда Бадр Хари загуби за пореден път на ринга на GLORY. Опитният мароканец сподели ринга с Бенджамин  Адегбуи в главната битка на GLORY 76, което се проведе в Ротердам, Нидерландия.

Първия рунд на битката беше доста равностоен и в него видяхме как Хари падна на земята няколко пъти, но от загуба на баланс. Имаше тежки размени на удари и сблъскване на главите, след което Хари започна да си пипа брадата, но остана в боя. В този рунд Бени успя да нарани Хари, но той се справи. След края на рунда съдиите бяха раздвоени, но отсъдиха в полза на Хари.

Вижте също: Историята на Бадр Хари: От жертва на побойници до шампион и страховит нокаутьор

Втория рунд видя нови тежки удари. Бадр беше по-бавен и разчиташе на комбинации, а Бени на ритници. Бадр нарани сериозно Адегбуи, който едвам си стоеше на краката. В края на рунда Хари го прати в нокдаун, след който Бени продължи, но на косъм. Хари определено спечели и този рунд.

В третия рунд обаче Адегбуи обърна нещата и влезе здраво в боя. Той нарани Хари с тежките си удари, а Бадр тръгна да го прегръща, след което рефера отсъди нокдаун. Хари продължи, но с разкървавен нос, който явно беше счупен. Бени му вкара тежък ритник в тялото, след който Хари обърна гръб и падна на земята. Рефера отсъди нов нокдаун, а Хари отказа да се изправи, с което загуби с технически нокаут.

С тази загуба Хари навлезе в серия от 3 поредни загуби и все още няма победа под банера на GLORY. Той вече е на 36 години и видяхме, че е далеч от нивото, на което беше преди години. За него най-доброто решение би било да се оттегли от спорта. Адегбуи от своя страна навлезе в серия от 2 поредни победи и си заслужи реванш с Рико Верхувен.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес