Зареждане

Българско участие в престижна галавечер в Милано

Българско участие в престижна галавечер в Милано
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 15:46 ч
Българската състезателка по кикбокс Детелина Неделчева ще запише участие в предстоящата галавечер The Night of Kick and Punch 10, която ще се проведе на 14-ти декември в Милано, Италия.

Участието става реалност благодарение на подписването на договор с Combat Promotions, които в България организират събитието Spartacus Fighting Championship.

Неделчева ще се изправи срещу Кристина Карусо, която е шампионка на WAKO. Битката ще бъде до 65 кг по правилата на К1 3 рунда по 3 минути.

Георги Анадолов, управител на Combat Promotions, е получил запитване и за друг състезател от последните събития на SFC - Теодора Кирилова.

Определено не е лесно да се лансират състезатели, които не са известни в световния професионален ринг, но това е една от мисиите на Анадолов и Combat Promotions, които готвят още интересни новини.

"След SFC 10 с мен се свързаха мачмейкърите на няколко от големите организации по кикбокс," сподели Анадолов за MMA.BG. "Отправиха директно предложения към Теодора Кирилова и Албена Ситнилска с открит интерес те да бъдат включени в техните събития.

В момента се водят преговори за участията на двете момичета догодина.

Детелина Неделчева ни бе предложена от Марио Кирилов, след като Combat Promotions първи бяха запитани за състезател, който да вземе участие в събитието в Милано."

Кирилова също е получила предложение, след участието ѝ в SFC 10, където победи италианката Сара ди Бела. Тя най-вероятно ще се бие в следващото издание на турнира.

Албена Ситнилска също е била забелязана от мачмейкърите и се водят преговори за нейно участие на голяма бойна галавечер в Рим.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес