Зареждане

Бадр Хари срещу Аркадиуш Вжосек 2 на GLORY 80

Бадр Хари срещу Аркадиуш Вжосек 2 на GLORY 80
Публикувано на: Януари 16, 2022 в 02:00 ч
Кикбокс легендата Бадр Хари ще направи реванш с Аркадиуш Вжосек. Двамата ще се бият на събитието GLORY 80, което ще се проведе в Белгия на 19-ти март. През септември миналата година видяхме първата им битка. В нея Хари доминира и свали своя по-млад опонент 3 пъти на земята. Бадр се отнесе в търсене на нокаута и позволи на Вжосек да му вкара хай кик и да го нокаутира във втория рунд.

В същата галавечер Джамал Бен Садик ще мери сили с младата звезда Леви Ригтерс. Шампиона в полутежка категория Артьом Вахитов ще брани златото си срещу Луис Таварес. Скот Рудман обяви в De Telegraaf миналата седмица , че GLORY вече няма да организира събития в Нидерландия за момента поради спор с органите, отговарящи за бойните спортове.

Този орган иска да задължи организацията по кикбокс да си сътрудничи с нидерландския допинг орган. Рудман не харесва тази идея. Той смята, че младите бойци понастоящем не се наблюдават правилно в областта на допинга, за да оправдаят отстранения до четири години.

Бадр Хари е в серия от 4 поредни загуби и няма победа от 2015 година. Златното момче от Мароко водеше във всяка своя среща в GLORY, но след това нещата се объркваха и той губеше заради контузия или грешка, която води до нокаут.

Хари е с рекорд 106-16-2-1 на ринга и печели 92 от победите си с нокаут. Ако загуби и втори път от Вжосек, то почти сигурно това ще е край на кариерата му. Ако Хари спечели, тогава може да го видим срещу легендата Алистър Овърийм, който миналата година подсили GLORY.

Ще успее ли Хари да спечели ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес