Зареждане

Badr Hari се поти здраво и чака следващата жертва

Badr Hari се поти здраво и чака следващата жертва
Публикувано на: Февруари 4, 2019 в 15:08 ч
Една от най-големите звезди в историята на кикбокса Badr Hari не спира да тренира и да се хвали със зверската си форма. Hari подписа с GLORY през 2016 година и успя да спечели 1 рунд срещу Rico Verhoeven, но във втория си контузи ръката и загуби с ТКО. Две години по-късно той отново се качи на ринга срещу Hesdy Gerges и беше свалил доста килограми, за да има по-голяма скорост. Той успя да победи с решение, но преди няколко дни стана ясно, че и двамата са дали положителни проби за допинг.


Не изглежда обаче мароканската звезда да се притеснява от това и той продължава да прекарва сериозно време в залата. Този скандален случаи все още се разследва и ако бъде признат за виновен "Golden boy" ще получи наказание от 4 години и със сигурност това ще е край на неговата кариера, защото вече е на 34 години. Badr е в играта вече 19 години и има 107 победи от 120 битки като 92 от тях са с нокаут, което е изключително постижение.


Тази година той се закани, че ще убива всички бойци от тежка категория на GLORY и в момента подготвя тялото си за война. Миналата година той се качи на ринга на GLORY, за да приеме битка със своя сънародник Jamal ben Saddik, който през декември спечели турнира в тежка категория.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес