Зареждане

Бадр Хари обвини Вжосек и феновете му за проваления бой

Бадр Хари обвини Вжосек и феновете му за проваления бой
Публикувано на: Март 21, 2022 в 02:00 ч
Бадр Хари смята, че Аркадиуш Вжосек и неговите фенове са виновни за прекратяването на GLORY 80, което се проведе миналия уикенд в Белгия. Хари и Вжосек направиха реванш в тежка категория.

Можеше да се каже, че Хари беше по-добър в първите два рунда, но в края на втория Вжосек го прати в нокдаун след летящо коляно. Това щеше да обърне развоя на нещата, но за съжаление грозни сцени в публиката принудиха GLORY да прекрати битката, а след това и цялото събитие.

Вжосек беше подкрепен от много ултраси, които се развълнуваха и започнаха да се бият с мароканците. Летяха столове и всякакви предмети. Някои фенове обвиняват Хари, а други Вжосек.

Факт е обаче, че Хари вече има няколко битки в GLORY, но неговите фенове не са създавали много проблеми. В социалните мрежи Вжосек сподели, че срещата не била прекратена заради неговите фенове, но щял да се обяснява по-късно.

Хари го изпревари и пусна следното изявление в социалните мрежи:

"Искам да изразя благодарността си към GLORY за добрата им организация в подготовката, и по време на GLORY 80. Аз и армията на Бадр, която беше невероятна вчера и от началото на кариерата ми, очаквахме с нетърпение една невероятна вечер на топ спорт и страхотна битка. 

Исках да ви предложа страхотен трети рунд. Вчера се почувствах силен, добре подготвен и готов да спечеля тази битка. За съжаление битката е отменена заради малка група хулигани, които развалиха вечерта. Това поведение няма нищо общо с ценностите на спорта или с GLORY. 

Никога не съм изпитвал нещо подобно и трябва да се противопоставим. Съжалявам, че опонентът ми не осъзна колко опасно е отношението на феновете му. 

Имам цялата вяра в GLORY, че те ще продължат да предлагат на феновете на кикбокса най-големите събития в бойните спортове в световен мащаб. Работата продължава. Скоро ще се завърнем. За моята армия Бадр, обичам ви."

Кой беше виновен в крайна сметка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес