Зареждане

Badr Hari: Hesdy Gerges ме ограби през 2010

Badr Hari: Hesdy Gerges ме ограби през 2010
Публикувано на: Февруари 9, 2018 в 09:06 ч
Източник: glorykickboxing.com
Изпратено от: DoloR
След 3 седмици ще станем свидетели на дългоочакван реванш между мароканската легенда Badr Hari и Hesdy Gerges. Битката ще се състои на 3-ти март в събитието GLORY 51 ROTTERDAM. През 2010г двамата се биха за титлата в тежка категория на It's Showtime, но Badr Hari беше дисквалифициран, защото удари Hesdy с непозволен ритник, докато той беше на земята. Двамата споделиха, че имат недовършена работа и на 3-ти март ще си разчистят сметките:

"Badr: Този реванш трябваше да се случи, това е въпрос на чест. Начинът, по който всичко приключи през 2010 не задоволи никой от нас. В битките се случват разни неща, бях дисквалифициран, но това се случва. Той взе титлата, но смятам че това си беше ограбване. Той взе титлата, но не вярвам че е искал да я спечели точно по този начин. Истинските бойци искат да се бият за титлите, не да ги печелят чрез дисквалификация. Това между нас е несвършена работа и ние ще я довършим на 3-ти март."

Hesdy: Tази битка беше преди 8 години. Когато погледна назад, това е нещо, което ние не докарахме до край. Ние сме тук, за да го доведем до край, също да покажем на младите, че можем да го направим като хората. Ще дадем на феновете добро шоу. Титлата не е важна за мен, през годините имах лични проблеми с някой бойци, но сега искам да си ги разреша и ще започна на 3-ти март."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес