Зареждане

Бадр Хари: Готов съм да умра в трилогията с Овърийм

Бадр Хари: Готов съм да умра в трилогията с Овърийм
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 02:00 ч
Бадр Хари е готов на всичко, за да спечели трилогията с Алистър Овърийм.

Двете легенди ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. През 2008 година видяхме първата им битка. Двамата се биха на Dynamite и Овърийм успя да нокаутира Хари с ляво кроше за 2 минути и 7 секунди.

Една година по-късно Хари получи шанс да отмъсти и го направи. Двамата се срещнаха на турнира K-1 World Grand Prix, където Хари нокаутира Овърийм за 2 минути и 14 секунди. Сега 14 години по-късно ще има трети дуел, който да реши всичко.

Хари и Овърийм застанаха лице в лице преди третата им битка. Това се случи на пресконференция, която се проведе в Нидерландия. Хари се закани, че ще тества Овърийм в този дуел. Мароканската легенда е готов да умре, за да спечели.

"Важно е да се каже, че когато влязох в GLORY, започнах да тренирам с нов треньор. Имах нужда от време за адаптация. Той има различен стил и виждане за битките. Тази адаптация отне време. Сега вече знам, че сме намерили точния път. Мисля, че бях прекалено дефанзивен в последните ми битки. Моята същоност не е такава. 

Моята най-добра защита винаги е била атаката. Сега намерих отново тази агресия. Вече пресирам моите спаринг партньори и ги наранявам. Мисля, че всичко си идва на мястото. Познавам Алистър от много време. Той е силен, но всички знаем как се справя срещу тези, които го пресират. Мисля, че това е нещото, от което ще имам нужда през октомври. 

Да, със сигурност ще видите една агресивна моя версия. Атаката е моето нещо. Вече видяхме как той реагира на атаки. Гледахме неговите битки, дори когато беше в UFC. Следим го и видяхме какво се случи. Видяхме го срещу Нгану и Волков и тези, които удрят здраво. Той не успя да се справи с тях. Моят план е чист и мога да му го кажа. 

Той може да се подготви или не. Научих много в последните години. Битките ми вървяха добре, но все нещо ставаше. Нямах късмет или просто губех. Аз съм вярващ, боец и агресор. Никога не е лично, но винаги искам да наранявам съперниците си. В живота няма само победи. Имаш победи, загуби и банкрути. Важно е как се възстановяваш и вървиш напред. 

Чувствам се силен и гладен. Наслаждавам се на тренировките. Дори не мисля за спиране. Алистър говори за оттегляне, но това не е на дневен ред при мен. Битката с Овърийм беше една от най-добрите ми. Това беше легендарен бой. Тогава той дойде от ММА, а ние не смятахме, че е добър кикбоксьор. Той ни изненада много. 

Овърийм беше като торнадо, но за втората битка бях подготвен. Дадох му обещание и го изпълних. Мисля, че всички бяха доволни от това, че го нокаутирах. Сега съм готов за него, защото вече знаем на какво е способен. Знаем, че той е много добър на земята и в граплинга. През октомври ще се бием в стойка и няма да има граплинг. 

Ще бъде много трудна битка. Ще му дам ад. Овърийм ме мотивира много. Живееш за такива битки. Нямаме търпение. В такива битки даваш всичко от себе си и си готов да умреш, ако се наложи. 

Готов съм да умра през октомври, ако така ще постигна победата. Ще тествам неговия характер и сърце. Ще тествам волята му за победа", каза Хари пред медиите на пресконференцията.


Кой ще спечели трилогията ?


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес