Зареждане

Аркадиуш Вжосек: Ще пенсионирам Бадр Хари

Аркадиуш Вжосек: Ще пенсионирам Бадр Хари
Публикувано на: Август 10, 2021 в 01:00 ч
Аркадиуш Вжосек е повече от готов за битката с Бадр Хари, който е негов идол. Двамата ще оглавят GLORY 78, което ще се проведе на 4-ти септември в Арнем на стадион GelreDome. Хари и Вжосек участваха на пресконференция, която от GLОRY дадоха преди битката.

За първи път двамата застанаха лице в лице. Вжосек беше доста уверен в себе си и смята, че ще победи и ще прати Хари в пенсия. Аркадиуш е с рекорд 13-5 в кикбокса и печели 9 от срещите си с нокаут. Той е в серия от 2 поредни победи и печели 5 от последните си 6 битки на ринга.

На пресконференцията Вжосек каза следното пред медиите:

Бях много развълнуван от предложението за битка с Бадр Хари. Всеки боец иска да се бие с най-добрите. Бадр Хари е най-опасният боец на планетата. За мен тази битка е нещо като мечта. Сега това ще бъде поредната битка за мен и контролирам емоциите си. Работих здраво в последните месеци. 

GLORY отмениха битката един път и си починах. Започнах нов лагер и тренирах с най-добрите. Чувствам се страхотно и съм подготвен. Аз израснах с битките на Бадр Хари и Реми Боняски. Гледал съм най-доброто от тях и съм се учил. Бадр е един от любимите ми бойци.  

Да, мисля, че при победа над Бадр Хари ще приключа неговата кариера. Той е губил само от най-добрите. Аз също ще стана един от най-добрите при победа над Хари. Ще го победя. Не, не мисля, че Бадр ще ме нокаутира. Не знам защо мисля така, но просто го мисля. 

Ще успее ли Вжосек да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес