Зареждане

Антонио Плазибат идва на GLORY в Бургас

Антонио Плазибат идва на GLORY в Бургас
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 07:00 ч
„Арена Бургас“ събира спортни знаменитости за GLORY 89, което ще се проведе на 7-ми октомври. Галавечерта ще бъде оглавена от живата легенда Бадр Хари и Уку Юрендал.

Действащата звезда на GLORY в тежка категория Антонио Плазибат идва в Бургас като част от коментаторския екип на организацията. Внушителният хърватин ще замести Тод Гришам и ще си партнира на микрофона с Джо Валтелини.

Многократният шампион тази година бе класиран като втори най-добър кикбоксьор в тежка категория в света. През юни в мач срещу новата звезда в тежка категория Тарик Осаро, Плазибат загуби двубоя и счупи лявата си ръка в мача.

Самият Кевин Тарик Осаро също ще бъде в зала „Арена Бургас“, но като гост. Специално за първото гостуване на GLORY в България, от Вегас ще долети и Благой Иванов-Багата.

Сред гостите се очаква да бъдат световните шампиони по бойно самбо Росен и Румен Димитрови, Кубрат и Тервел Пулеви.

За да видят Бадр Хари и представянето на Стоян Копривленски в най-новото бижу на морския град ще се съберат цяло съзвездие от борци, щангисти, каратисти и няколко поколения футболни величия.

Събитието няма да пропуснат президенти на федерации, треньори, отбори и дори представителките на художествената гимнастика.

Билети за GLORY 89 можете да намерите на Bilet.bg.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес