Зареждане

Andy Ristie и Ben Edwards след Glory 12

Andy Ristie и Ben Edwards след Glory 12
Публикувано на: Ноември 28, 2013 в 08:53 ч

Andy Ristie и Ben Edwards споделиха впечатленията си от изминалия кик-бокс турнир Glory 12 в Ню Йорк.

Andy Ristie (на снимката) записа една от най-изненадващите победи на 2013-та, нокаутирайки фаворита Giorgio Petrosyan във втория рунд на двубоя им в турнира от леката категория.
 
"Казах на всички преди този турни, че ще бъда номер едно. Знаех, че ще спечеля. Тренирах много усилено за този двубой. Имам труден стил за своите опоненти и имам силата да нокаутирам всеки.

Когато Petrosyan падна, знаех че двубоят е приключил. Хората не смятаха, че ще успея, но им доказах обратното. А имах и правилната тактика, за да победя Robin.

Кой ми създаде най-голям проблем? Никой. Нямах проблем с никой от съперниците си. Всичко беше под контрол. Но ми хареса как се бие Robin. Не ми харесва да гледам стила на Petrosyan. Той не обича да води война в ринга.

Ще похарча парите от наградата за нещо специално. Не знам още какво. И не, няма да ви дам пари назаем, ха!"

Ben Edwards направи страхотен дебют в Glory, нокаутирайки Jamal Ben Saddik във втория рунд от срещата им.
 
"В началото той ми създаде проблеми с дистанцията, обърка ме. Но продължих да нанасям удари до колкото мога и го усетих, че се пречупва.

След това просто продължих натиска и стигнах до ударите, когато го бях притиснал до въжетата. Усетих как един от тях влезе много чисто и разбрах, че е той е мой. След това нанесох още няколко удара и реферът спря срещата.

Усещането от победата с такъв нокаут е страхотно. Исках да го направя за феновете и исках да направя шоу."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес