Зареждане

Алистър Овърийм победи Бадр Хари с два нокдауна

Алистър Овърийм победи Бадр Хари с два нокдауна
Публикувано на: Октомври 9, 2022 в 00:20 ч
Легендата Алистър Овърийм се завърна с победа в кикбокса.

"The Reem" се изправи срещу друга легенда в лицето на Бадр Хари. Двамата оглавиха събитието GLORY Collision 4, което се проведе в Арнем, Нидерландия.

Срещата им беше доста интересна и Хари я печелеше, но се отпусна в третия рунд. В първите два рунда може да кажем, че Хари водеше. Първия рунд Алистър беше доста пасивен и Бадр взе рунда със своите тежки лоу кикове и крошета.

Във втория рунд Хари отново беше по-добър, докато Овърийм не го разклати със здрав ъперкът. Хари спечели и този рунд, но двама от съдиите бяха за Овърийм.

В третия рунд Алистър даде всичко от себе си и беше близо до победата с нокаут. Овърийм два пъти прати Хари на земята. Бадр показа сърце и се изправи от тежките нокдауни, но изглеждаше доста изморен. Малко не стигна на Овърийм да го победи с нокаут. Бадр успя да се спаси, като влизаше в клинча.

В крайна сметка битката стигна до решение, което беше в полза на Овърийм - (29-26, 28-27, 28-27, 28-27, 28-27). Ако не бяха тези два нокдауна, то тогава Овърийм щеше да загуби. С тази победа Алистър навлезе в серия от 6 поредни победи в кикбокса.

Той се завърна на ринга след 12 години в ММА. Алистър се провъзгласи за новият шампион в тежка категория на GLORY. На ринга се качи шампиона Рико Верхувен, който застана лице в лице с Овърийм. Двамата ще мерят сили по някое време през 2023 година.

След битката Хари сподели, че обмисля да сложи край на кариерата си. С тази загуба той навлезе в серия от 5 поредни загуби. Неговата статистика в GLORY включва 5 загуби и 2 несъстояли се битки. Мароканската звезда явно най-накрая ще склони да се пенсионира. Хари така и не успя да запише победа в GLORY.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес