Зареждане

Алистър Овърийм: Очаквам най-доброто от Бадр Хари

Алистър Овърийм: Очаквам най-доброто от Бадр Хари
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 02:00 ч
Алистър Овърийм се готви за най-добрата версия на Бадр Хари.

Двамата легендарни бойци ще мерят сили на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе на 8-ми октомври в Арнем. В миналото видяхме две битки между тях. Бадр и Алистър си размениха по 1 победа с нокаут. Сега 14 години по-късно ще има трети дуел, който да реши всичко.

За първи път от 14 години насам Хари и Овърийм застанаха лице в лице. Това се случи на пресконференция в Нидерландия. Овърийм очаква хубав бой и един много опасен Бадр Хари.

"Трябва да очакваш и да се готвиш за най-лошото. Не трябва да очакваш лесна вечер. Бадр е легенда и много талантлив боец. Тренирали сме заедно. Хари е много техничен и талантлив. Очаквам най-добрата му версия. В тази битка е всичко или нищо за него. Той иска много да победи заради егото си, така че очаквам най-доброто от него. 

Битката ни няма да е като разходка в парка. Имаме си уважението. Аз не ритам хората, които са на земята. Видяхме, че той има тежък път в последните битки. Аз също идвам след загуба. Тук е всичко или нищо за него. Аз смятам, че за мен се отнася същото. Нека не забравяме, че той може да е опасен. Промених много неща. 

Мисля, че от последната ни битка, вече съм напълно различен боец. В нашите битки с Хари има фойерверки. Ще бъде хубав бой. Чувствам, че се връщам у дома в Нидерландия. Това ме мотивира. Рико беше първата цел, но битката пропадна. 

Бадр много искаше да се бием. Аз не натисках за такава битка, но съм боец и няма да откажа. Хари печелеше всяка своя битка в GLORY, докато не загуби. Бадр печелеше в двете си битки с Верхувен Той ще бъде малко по-опасен от последната ни битка", каза Овърийм пред медиите на пресконференцията.

Ще успее ли Овърийм да спечели ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес