Зареждане

Алистър Овърийм: Обичам Бадр Хари, но ще го бия

Алистър Овърийм: Обичам Бадр Хари, но ще го бия
Публикувано на: Октомври 4, 2022 в 01:00 ч
Алистър Овърийм вярва, че ще излезе като победител в битката с Бадр Хари.

Този уикенд двете легенди ще се сблъскат за 3-ти път на събитието GLORY COLLISION 4, което ще се проведе в Арнем. Овърийм е с рекорд 10-4 в кикбокса и е в серия от 5 поредни победи. В последната си битка в кикбокса през 2010 година Овърийм нокаутира Петер Артс.

След тази среща Алистър се посвети на ММА, където записа статистика 47–19 (1). "The Reem" сподели, че уважава своя съперник, но вярва в победата си.

"Не, нямам нищо лично срещу Бадр Хари. Всъщност го обичам. Той беше този, който първи ме предизвика на К-1 битка. Аз приех битката и го победих. Сега отново сме тук и ще се бием. GLORY е почти като К-1. Готов съм да си свърша работата. Този, който спечели третата битка, ще може да се нарече крал. 

Разбира се, след тази битка ще има още една, която ще бъде с Рико Верхувен. Това е голямата забава. Много се вълнувам за този уикенд. През годините съм тренирал с Бадр. Имам само уважение към него. Да, той има тежък път в последните години, но показа красиви неща. Знам на какво е способен. Той е един от пионерите. 

Шапка му свалям, ще бъде страхотен бой. Двамата имаме доста сходни неща. Хари е същият като мен. Имаше своите възходи и падения. Той има доста тежка серия, която ми показва някои неща, но няма да ги разкрия. 

Виждам неща в неговата игра, които ми дават увереност. Вярвам, че той ще започне много агресивно. Най-добрата му защита, е атаката. Вярвам, че ще изляза като победител. Ще бъде интересно. 

Бадр, обичам те. Ще се бием, след това ще пием чай, ще се прегърнем и ще се разберем." каза Овърийм пред Ариел Хелуани.

Ще успее ли Алистър да се справи с Хари ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес