Зареждане

Алистър Овърийм е бил на химия в трилогията с Бадр Хари

Алистър Овърийм е бил на химия в трилогията с Бадр Хари
Публикувано на: Ноември 22, 2022 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC и настоящ такъв на GLORY Алистър Овърийм очаква разследване за употреба на забранени вещества.

Според De Telegraaf, позовавайки се на източници, допинг тестът на Овърийм е показал положителен резултат, след като той е уринал след двубоя с Бадр Хари. Съобщава се, че сега Овърийм очаква резултатите от неговия B-тест. Физическата форма на Овърийм за тази битка беше брутална.

Очевидно беше, че той няма нищо общо с това, което беше в UFC. Хиляди фенове пишеха, че Алистър е на химия преди битката. Хари и Овърийм направиха третата си битка на събитието GLORY Collision 4, което се проведе в Арнем, Нидерландия през октомври.

Хари водеше по точки след първите два рунда, но в третия падна в два нокдауна. Битката стигна до решение, което беше в полза на Овърийм. Тогава Алистър се провъзгласи за новият шампион в тежка категория на GLORY.

На ринга се качи шампиона Рико Верхувен, който застана лице в лице с Овърийм. Двамата трябва да мерят сили по някое време през 2023 година. Ако и втората проба на Овърийм е положителна, тогава той ще получи наказание, което ще го извади от играта за най-малко 1 година.

В миналото Овърийм се провали на допинг тест в UFC и получи наказание от 9 месеца.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес