Зареждане

Алистър Овърийм е аут от битката с Рико Верхувен

Алистър Овърийм е аут от битката с Рико Верхувен
Публикувано на: Октомври 7, 2021 в 01:00 ч
Легендата Алистър Овърийм е контузен и отпада от дебютната си битка за GLORY. 41-годишния ветеран трябваше да се бие на 23-ти октомври срещу Рико Верхувен за титлата в тежка категория. "The Reem" щеше да се завърне в кикбокса след 11 години в ММА.

От GLORY споделиха, че Овърийм няма да може да се бие до началото на 2022 година. Все още не е ясно кой ще замени Овърийм. В бойната карта за галавечерта на GLORY има битка между двама претенденти за титлата в лицето на Джамал Бен Садик и Бенджамин Адегбуи.

Вероятно Садик ще замени Верхувен, защото двамата имаха насрочена битка, но тогава Джамал се оттегли заради контузия. Ето какво написа Овърийм след оттеглянето си:

Съжалявам, че трябва да се оттегля от битката срещу Рико Верхувен на 23 октомври. Никога досега не съм се оттеглял от битка и повярвайте ми, това решение беше трудно. Оправям се с контузията повече от месец. Два дни преди пресконференцията, дори не можех да ходя. 

След едно лечение се почувствах много по-добре. И тъй като никога не съм се отказвал, нямаше да се откажа сега. Върнах се в залата, но контузията отново се влоши и дори не можах да направя пълна тренировка. Дори да бях на 90% сега, или на 80% може би щях да се кача на този ринг. 

Но аз съм на 40% и това не е достатъчно. Тренираме здраво, работим здраво. Заложено е много. Нашият спорт може да ви нарани. Не само на ринга, но за съжаление и в подготовка. Надявам се, че ще ме разберете. Ще се завърна скоро.

Кой трябва да замени Овърийм ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес