Зареждане

Александър Петров жаден за победи: Искам да се бия всеки месец

Александър Петров жаден за победи: Искам да се бия всеки месец
Публикувано на: Август 11, 2019 в 13:52 ч
Българският кикбокс състезател Александър Петров записа поредна убедителна победа в турнира Max Fight 44, който се проведе на 2-ри август в Свети Влас.

Александър е шампион на Max Fight, а държи и титлата по K1 на SFC. В последният му двубой, който беше и 32-рият му професионален, Петров записа убедителна победа с нокаут над 33-годишният молдовец Николае Гарбуз в битка, част от зрелищното бойно шоу.

"Макс файт 44 отново беше едно страхотно преживяване с неповторима атмосфера и емоция," сподели за MMA.BG Сашо. "Имаше много именити и доказали се състезатели, които направиха зрелищни двубои."

Безспорно един от най-атрактивните беше именно този, в който варненецът участва. Той се би за пръв път по новия правилник на организацията MAX 1, който включва кикбокс удари, но с ММА ръкавици, което позволява използване на захвати и хвърляния, но без пренасяне на битката на земя.
 
"МАХ-1 много ми допадна, прави двубоя още по-вълнуващ, всеки един момент от мача е изпълнен с риск. Мисля, че и занапред може да направя пак такава среща."

Александър не е спирал с професионалните битки от началото на годината. Той натрупа няколко срещи в MAX Fight, взе титлата на SFC 7: Avatars, записа победи в две международни състезания в чужбина и в момента се готви за следващото предизвикателство, което ще е след малко повече от месец.

"Плановете ми са големи. Графикът ми е изпълнен - началото на октомври ми е следващия мач. Доста тежка и натоварена година имах до момента, но това ме мотивира.

Здрав съм, силен съм и искам да се бия всеки месец... дори по няколко пъти!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес