Зареждане

Албена Ситнилска след SFC 9: Голямо напрежение, но и адреналин на макс!

Албена Ситнилска след SFC 9: Голямо напрежение, но и адреналин на макс!
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 15:33 ч
Албена Ситнилска записа трети пореден успех в К1 правилника на SFC. Тя бе една от звездите, които влязоха в клетката на бойния турнир SFC 9: Fast and Fury, който се проведе през уикенда.

Албена се изправи срещу опасната и мотивирана млада италианка Антонела Дзидзи, която бе доста по-опитна от нея при професионалистите със статистика 15-3.

Вижте също: Резултати от SFC 9: Fast and Fury

Ситнилска обаче се състезава от доста време в други бойни правилници и успя да надиграе убедително съперничката си, въпреки че играта не тръгна по нейния план.

"Взех победата с 3:0 съдийски гласа, което не е никак малко, но като цяло имах друг план за игра, който не ми се получи," сподели Ситнилска за MMA.BG "Отдавам го на фактът, че не познавах играта на противничката си, тъй като разбрах коя е два дена преди срещата и трябваше да разчитам повече на сигурна игра без излишни рискове.

Очаквах да е напориста и да върви напред, единственото с което може би ме изненада беше издръжливостта ѝ."
 

Албена е от Благоевград, където се проведе SFC 9: Fast and Fury и тя се би пред своя публика, свои приятели и роднини.

Затова и тежестта преди тази битка не е била малка за нея.

"Излязох със смесени чувства, защото отговорността от това да се представиш добре пред собствена публика е огромна, а и не исках да разочаровам хората, които са дошли да ме подкрепят! С това напрежението става огромно, но от друга страна адреналинът се покачва на макс.

Тук е момента да благодаря за страхотната организация на SFC 9: Fast and Fury и доброто отношение на Spartacus Fighting Championship, на Община Благоевград и лично на Георги Анадолов, Кристина Ражданова и кмета Атанас Камбитов."

И макар края на годината да наближава, Албена не спира с тренировките и в плановете ѝ има още два големи турнира, в които ще се състезава.

"До края на годината имам още две изяви: едната е в Англия, Манчестър - гала вечер, а другата световното по кикбокс по кик лайт в Анталия."
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес