Зареждане

9 медала за АСКК Тракия от националното по шинкиокушин

9 медала за АСКК Тракия от националното по шинкиокушин
Публикувано на: Февруари 24, 2020 в 09:26 ч
Успешен старт за каратеките на АСКК”Тракия” – 4 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала от Националното първенство за мъже и жени – София, 2020г

Нашите каратеки започнаха годината с 9 отличия на първото за 2020г Национално първенство за мъже и жени в дисциплината – ката и кумите.

На 22 и 23.02.2020г  в гр. София се проведоха първите мероприятия на Федерация Българско карате Шинкиокушин. В първия почивен ден федерацията проведе общо събрание и Съдийски семинар, в който взеха участие всички настоящи и бъдещи съдии. Дискутираха се различни казуси, проведе се обучителен курс за кадидат съдиите и официално бяха връчени защитените черни колани от предходната година, които пристигнаха от Япония.

На 23.02.2020г се проведе националното първенство за мъже и жени по ката и кумите и мъже и жени 2ра девизия. Каратеките на АСКК”Тракия” завоюваха 4 златни медала, 2 сребърни и 3 бронзови отличия, както и купа за най-техничена състезателка.

Златни отличия за клуба след прекрасно изиграни срещи спечелиха: Николай Димов/мъже 2ра девизия, 70кг/, Видьо Генев / мъже 2ра девизия, 90кг/, Ноел Николов /мъже, 85кг/ и  Иванка Делева /жени, +60кг/, която бе отличена и с купа за най-технична състезателка.
 

Със сребърни медали се завърнаха: Дейвид Алтипкадир/мъже, 2 ра девизия, +90кг/ и Андриян Петров /мъже, 2ра девизия, 80кг/

Бронзови медали завоюваха: Илиян Христозов/мъже, 75кг/, Димитър Генов /мъже, 75кг/ и Костадин Чакъров /мъже, 2ра девизия, 80кг/.

Представителите ни на ката Георги Атанасов, Павлин Христозов и Светлана Тимова за съжаление не успяха да достигнат до призовата тройка, но натрупаха ценен опит за напред.

Другите двама каратеки на АСКК „Тракия” – Димитър Александров и Румен Лазаров записаха един добър дебют на татамито.

Благодарим на всички участници, треньори, съдии и привърженици. Продължава подготовката за следващото Национално първенство за юноши, девойки, кадети и кадетки, което ще се проведе на 22.03.2020г в гр.Севлиево.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес